søndag 21. februar 2010

Barnebursdag og overnatting hos farmor og farfar

Søndag 14. februar var mammas og pappas 1 års bryllupsdag, og den ble behørig feiret lørdag 13. februar (på Henriks 7 måneders dag) med middag på Big Horn og kinotur (Avatar). Henrik fikk dermed prøve å legge seg hos mormor i sin arvede sprinkelseng (etter Frøya) for første gang, og det gikk veldig fint når han ble trøtt nok. Han våknet rett før vi kom inn døra igjen og skulle hente ham i 23.30-tiden, og han hadde vært snill og grei og kost seg med mormor og Arne - han fikk til og med lov til å dra Arne i skjegget.

Søndagen var vi hos Katrine, Kamilla, Espen og Therese og feiret 3-års bursdagen til Katrine (bilde til høyre). Det var et veldig koselig lag med masse god mat og kaker, men som i alle andre barnebursdager gikk tiden altfor fort.

Uka etter ble det 2 nye pulkturer på Henrik og mamma Ragnhild, som var veldig fornøyd med at kulda endelig hadde sluppet taket et par dager. Onsdag 17. februar ble "pinsettgrepet" tydelig brukt idet Henrik tok imot en gulrotbit med bare pekefinger og tommel på kvelden.

Fredag 19. februar fikk Ragnhild besøk av Siw og den nyopererte Aurora, som har blitt enda større jente siden sist - underlig ting hvordan alle disse små vokser og utvikler seg. Det ble en veldig koselig dag, og Henrik syntes også det var spennende med jentebesøk, selv om han nok gleder seg til de to kan finne på litt mer sammen.

Lørdag 20. februar var det duket for vorspiel og konsert for mamma og pappa, og det ble dermed også anledning for første overnatting hos farmor og farfar. Litt ambivalent må vi innrømme at det var, men både festen, konserten med Twisted Pair, hvor en god venninne er vokalist, og overnattingen ble en ubetinget knallsuksess! Vi koste oss alle mann, og Henrik sov vel så godt i lånt reiseseng inne hos farmor og farfar som han gjør ellers hjemme i sin egen seng. Han uttrykte også sin begeistring over turen allerede før vi dro, da han ble observert i strak knestående for første gang ved siden av bilstolen sin hjemme i gangen.

Noen bilder og video siden sist:

Henrik leker med avispapir:

En vanlig dag med Henrik fra nattevåk til mating:

Puse-snusing:
Henrik har fått en forkjærlighet for skistøvlene til pappa, og spesielt lissene:
Mens Henrik var i trygge hender hos Farmor og Farfar slo vi ut håret og gikk på fest:
Katrines sjarmerende lillesøster Kamilla:
Henrik i 3-årsparty med hatt og greier:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar