tirsdag 14. juli 2009

Henrik blir født!



Henrik Ødegård ble født 13. juli 2009, kl 07.14. Han målte 52 cm, og veide 3830 gram. Hodeomkrets på 37 cm.

Med det er et nytt liv påbegynt, og også en ny epoke i vårt liv. Det er også grunnen til at vi har opprettet denne bloggen. Vi ønsker å dele oppveksten til Henrik med familie og venner som ikke nødvendigvis ser oss så ofte.

Søndag 12. juli rundt klokken 13 begynte Ragnhild å merke rier, men først nærmere midnatt begynte det å bli korte intervaller. Vi drøyde i lengste laget med å reise til sykehuset, og når vi først kom til sykehuset var alt i gang. Vi sjekket inn på Ahus kl. 06.00 og en drøy time senere var det over. Det ble ikke tid til noen bedøvelse siden det var kommet så langt når vi kom til sykehuset. Mamma Ragnhild gjorde en fantastisk innsats og var til tross for mangel på søvn og en slitsom natt i forbausende god form etterpå. Bildet, som er tatt bare en times tid etter fødselen taler for seg selv. En uforglemmelig dag i vårt liv. Bildet av far og sønn er tatt ca. 3 timer etter fødsel.

På ettermiddagen kom besteforeldre (Terje, Anne Marit og Randi) og onkel Asbjørn på besøk på sykehuset. Onkel Tom var også innom midt på dagen en kort tur for å levere ledning til den bærbare PCen.

En utrolig engasjert og entusiastisk farmor med Henrik på armen. Mormor var ikke mindre glad hun heller. Flere bilder kan sees på vårt fotoalbum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar