mandag 14. desember 2009

Feiring av Ragnhilds 30-årsdag!

13. desember 2009 fylte Ragnhild 30 år, og selv om Ragnhild sjelden feirer bursdagen sin så hadde vi bestemt oss for å feire den i år. Så på torsdag hadde vi selskap for alle venner på "Ragnhild sin side" hjemme, på fredag var Henriks mormor Randi på besøk og bakte pepperkaker og på lørdag var det igjen bursdagsfest med venner fra "Ole Kristian sin side". På søndag var det igjen selskap hjemme med familien og da fikk vi endelig se igjen Henriks 10 dager yngre fetter, Ola! Det er lenge siden vi hadde sett han, så det var veldig gøy. I tillegg fikk Henrik hilse på sine to eldre fettere, Oliver og Håvard, som er så begeistra for de to yngste i fetter-banden.

Nå som mandagen er her er det godt at vi begge har fri så vi får slappet av litt. Uten å overdrive kan vi nok i etterpåklokskapens ånd si at det var litt i meste laget med 3 selskap på 4 dager til tross for at vi fikk god hjelp både før og under selskapene.

Denne uka har vi fått ordnet med resten av julegavehandelen og sendt noen julekort. Under siste innpakningsøkt så stua sånn ut:
Noen klipp av Henrik og fetter Ola fra 9-14. desember:


Et par videoklipp av Henrik fra slutten av november også:


Jonas, Gry og Per Helge var på besøk 29. november:


Henrik hadde på seg verdens tøffeste genser og koste seg på fanget til Solfrid:
Henriks fetter Ola skrudde på sjarmen for fotografen:


Eva lekte "Ro ro din båt" i tospann med Frøya og Aurora:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar