søndag 27. desember 2009

Henriks første julefeiring

Henrik har vært i strålende humør og i full vigør i alle juleselskapene. På julaften var vi hos mormor Randi sammen med Arne og Asbjørn. Henrik fikk sitte på armen til mormor mens vi gikk rundt juletreet og sang julesanger, og smilte fra øre til øre. Vi overnattet på Holmlia hos mormor Randi og første juledag ble det julelunsj der før vi dro hjem og hadde en rolig hjemmekveld. Henrik fikk utrolig mange og fine julegaver, og to av gavene fikk han testa ut første juledag. Den ene var en gåbil som han kan sitte på selv, som Jonas, Gry og Per Helge ga han. Den er egentlig ment for barn fra 12 mnd og eldre, men bare han får litt støtte så går den fint an å bruke allerede. Han storkoser seg i allefall når vi kjører han rundt på den i stua!

Andre juledag var vi hos Ragnhilds tante Unni og onkel Halvor på Grefsen i juleselskap. Der fikk vi også hilse på Asbjørns nye bekjentskap, Line som til og med hadde bursdag samme dag! Henrik sov fra 18-19, men så var det slutt. Vi dro ikke hjem før 22.30. Som vanlig hadde Unni og Halvor ordnet en helt fantastisk middag. Henrik fikk også møte Ragnhilds tante Arnny og onkel Tore, samt fetter Hallvard. Ragnhilds fetter Torstein med familie var også der, så det var mye å følge med på for Henrik.

Det er en del nytt den siste uka med Henrik. Han er enda mer oppmerksom enn før, og ikke minst blir han raskere opprømt og tilsynelatende kry over oppmerksomhet. Bare det å snakke til han eller tulle litt med han medfører vanligvis store smil og til tider iherdige latterkick. I tillegg er det nok ikke lenge igjen til han krabber rundt. Nå snur han seg både fra rygg til mage og mage til rygg i tillegg til han dytter seg selv rundt på lekematta uten at han har helt kontroll på hvor det bærer hen. På fanget virker han også mye mer ivrig og sitter ofte der og gynger fram og tilbake på egenhånd.

Det er utrolig hvor raskt de små endringene skjer nå. Under er noen videoklipp fra julaften og dagene før julaften.

På julaften var vi først hos Henriks oldemor Aase og spiste grøt, før vi dro videre til Henriks mormor Randi for å spise middag:



Lille julaften var Henrik i det humørfylte hjørnet og lo av alt mulig:


Bittelille julaften var han også i humør til å le godt av det meste:


Henrik og Ole Kristian leker:


Henrik sover og snorker i bilstolen:


19. desember ga vi Henrik grøt for første gang:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar