søndag 9. mai 2010

En sosial helg

Siste dagene har vært begivenhetsrike og veldig morsomme.

Fredag var Ragnhild en tur på jobb igjen, denne gang kun halv dag. Imens kom farmor Anne-Marit og fetter Oliver og passa Henrik her hjemme, noe som var veldig koselig. Henrik og Oliver bada sammen i badekaret, og Oliver sang en masse fine sanger for Henrik. Så ble det selvfølgelig også en del kos og stryking på kinnet.

Lørdag var Ole Kristian i Aurskog og spilte golf på morgenen mens Henrik og Ragnhild gikk trilletur på Holmlia til Søndre Ås gård sammen med mormor Randi, og Henrik fikk hilse på bestefar Arne etter turen. Etterpå var vi sammen i barnebursdag hos Liam, bestekompisen til Henrik fra babysvømminga, i knallfint sommervær. Det var kjempekoselig å bli kjent med mange hyggelige barn og voksne, og Henrik og Liam og alle de andre barna så også ut til å trives veldig godt i lag.

Lørdagskvelden var vi hos Silje og Dag og ungene sammen med Eilin, Yngvar og Erik. Henrik var med, og var bare blid og grei. Han ble lagt der etter en skikkelig dorunde, og sovna godt. Det ble en veldig koselig sammenkomst og dermed nokså sent før vi dro hjemover, så Henrik fikk litt nattmat ca 2.30 før det var natta. Han var fortsatt bare blid.

Søndagsmorgen kom brått og brutalt, så i dag har vi slappet av hjemme og prøvd å sove ut litt på formiddagen, alle tre. Så har vi vært på Egon i Lillestrøm og blitt spandert deilig middag på sammen med Randi og Arne, for deretter å se på NM i slow dance i Skedsmohallen hvor Arnes datter Ingrid deltok. Henrik fikk prøvd hørselen sin, men trøtt som han var sovna han etterhvert i sin arvede babytrille etter Tina. Han fikk også sitte litt på armen til Ingrid, som kom helt til semifinalen og var fornøyd med det.

Liam har lært seg "high five":
Henrik henger litt i stolen når han blir sigen:
Bursdagsbarnet i betenkt positur:
Henrik er klar for mat med fancy lue på:
Henrik sovnet oppå dyna med klea på:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar