fredag 23. oktober 2009

Babysang og jentebesøk


Onsdag denne uken ble det en rolig morgen med en halvtimes tur i borettslaget sammen med alle tre pusene. På ettermiddagen kom mormor Randi tidlig fra jobb og var med på rundtur til Lindeberg og hjem igjen. Henrik sov under trilleturen, men var svært glad og fornøyd med underholdning av mormor etterpå mens middag ble laget.

Torsdag var Henrik og Ragnhild med på babysang i Ellingsrud kirke igjen. Biskopen er denne uka i Ellingsrud kirke på bispevisitas, og er dermed rundt og besøker skoler og barnehager på Ellingsrud, så han kom også denne dagen innom oss på babysangen. Men viktigere enn det var at Henrik var våken denne gangen, og han så ut til å kose seg med de andre babyene og sang og dans. Bispevisitasen ble feiret med vafler etter babysangen, noe mamma Ragnhild ikke klarte å unnvære. Vi ble tatt bilde av sammen med biskopen (se nederst i bloggen), og her er artikkel med bilde i Akers avis (Groruddalen.no).

Torsdag kveld kom Nina og Gry på besøk, og da ble det igjen masse kos å få for Henrik. Han sovnet tidlig, men våknet igjen og fikk være lenge oppe. Leggerutinen har begynt å komme på plass nå slik at han legges mellom 19 og 20 og sovner i 20-tiden, men i kveld fikk han være oppe til 21. Da sovnet han på 10-15 minutter.

Bilde fra morgenbadet tirsdag: Balja med babybadestol i begynner å bli for liten. Fredag ble det utprøvd baljebad uten badestol i, og det ble straks litt lettere å strekke på beina.

Bilde fra Akers Avis av bispevisitas på babysang (oss til høyre):

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar