torsdag 29. oktober 2009

Tur rundt Sognsvann, til Mariholtet og Babysang

Mandag denne uken var Henrik og Ragnhild på Sognsvann og gikk tur sammen med Cathrine og datteren Thea (3,5 mnd), og hunden Alex. Det ble en flott og kjempekoselig tur i nokså pent høstvær, selv om det ble noen stopp med urolige unger i vognene og nysgjerrige forbipasserende hundeeiere som måtte få vite at Alex var blanding av dachs, cocker spaniel og drever - en heller uvanlig (men nydelig!) blanding.

Tirsdag var Henrik og Ragnhild på tur inn til Mariholtet og tilbake. Veiene er nokså sølete og preget av arbeid på lyktene langs lysløypa oppover, og det ble ikke bedre av en "snarvei" over haugen siste biten hjem. Sko og diverse måtte få seg en ekstra tur i vaskemaskina etterpå.

Onsdag hadde vi en rolig dag hjemme, men med den obligatoriske morgenturen i borettslaet med alle 3 kattene på slep. Kvelden gikk med til besøk hos Far (farfar) på Finstadbru, som hadde kjøpt ny stor TV. Den var ikke mindre interessant enn vår egen TV her hjemme, men allikevel fikk fetterne Oliver og Håvard sin dose oppmerksomhet fra Henrik, og vice versa.

Torsdag (i dag) har Henrik og Ragnhild vært på babysang igjen, og Henrik frydet seg med alle barna og sang og dans. Nå har vi også fått CD med samme sangene på hjemme så vi kan spille, danse og synge her også.

Ikke fullt så populært som babysang i dag var handletur på Tveita senter, så det gikk raskt for Henrik å sovne i vogna når vi endelig dukket ut av T-banetunnellen i den kjølige Ellingsrudlufta igjen. Han måtte vekkes i mørket ute i vogna etter 2 timer, da farmor og Far (farfar) var kommet på besøk - farmor direkte fra Gardermoen etter 11 dagers opphold i Sandane. Det ble stor gjensynsglede for alle, og Henrik fikk en flott pysj med motorsykler på av farmor i reisepresang.


Her er en kort videosnutt også:

1 kommentar:

  1. fine bilder! ser ut til at jeg må stikke innom en dag... :-)

    SvarSlett