mandag 12. oktober 2009

Turbursdag og dåp

Ukene raser som kjent avsted, og Henrik er stadig med på litt av hvert. Nettene er litt ubestemmelige for tida, så det har vært en relativt rolig uke etter navnefesten, foruten torsdagen hvor Henrik og Ragnhild først var hos kiropraktor for Ragnhild, deretter en runde rundt Nøklevann, og til sist en tur på middagsbesøk til Nina på Sørumsand.

Helga kom med dunder og brak, og lørdag var det duket for turbursdag for Frøya (2) til Eva og Glenn. Vi startet fra Losby ca kl 12, og det var stort oppmøte av både familie og venner av Frøya. Turen gikk til Mønevann, hvor vi fikk grillpølser og kaker. Været sto oss bi denne dagen, og det var strålende solskinn. Til tross for dette var det kjølig, kun 4 grader, så Henrik fikk anledning til å innvie sin nye, flotte ulldress som han fikk av mormor til navnefesten. Den viste seg god å ha, og han koste seg på tur sammen med et hyggelig turfølge som var ivrige på å varte ham opp.

Her er bursdagsbarnet, Frøya, som med ekte barneglede leker sammen med sin fetter Nicolas.
Her er Henrik i armene på Eva og Lenes mor, Anne:
Søndag var vi i fetter Ola sin dåp. Henrik var fornøyd etter 3 kvarter i kirka, da begynte matlysten å ta overhånd, og han fikk lunsj i bilen mens gudstjenesten varte nok en halvtime. Festen etterpå ble holdt i Ole Brumm barnehage, og der ble det snitter og et lass med kaker - faktisk hele 10 kaker! Dobbelt så mange som Henrik hadde - Malnesfamilien er viden kjent for å ha nok (kjempegode) kaker til enhver anledning. Ola ble nå vitterlig døpt, og det var en flott dag i hyggelig lag!

Her er Ola med sine stolte foreldre:
I dag, mandag, har Henrik vist seg noe sliten etter helga ved å sove relativt godt i natt, og nesten enda bedre på dagen i dag med 6,5 time mellom frokost og lunsj, deriblant 3,5 time soving i vogna på terrassen etter tur med pusene i borettslaget. Utnyttelse av tiden skal vi ikke skryte av, men mamma Ragnhild fikk seg en time ekstra på sofaen med Hercules i armkroken. "Sånn går no dagan..."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar