mandag 5. oktober 2009

Navnefest vel overstått

Søndag 4. oktober var den store dagen, og alt gikk så fantastisk fint! Med ekstremt god innsats av to bestemødre (og litt av foreldrene) fikk Henrik en flott og minnerik velkommen-til-verden-fest. Henrik fikk enormt mange flotte presanger, og det ble tale av mormor, sang og videovisning, maten og kakene var gode, serveringen var upåklagelig (tusen takk, Anne-Marit og Randi!) og alle gjestene koste seg. Litt synd at oldemor ikke var i form til å være med på begivenheten, men ellers var vi kjempefornøyde med dagen.

Henrik var i sitt ess og koste seg enormt med all oppvartingen og det å være dagens midtpunkt, selv om det kanskje var litt krevende for en liten gutt å være så lenge våken. Nå gleder vi oss allerede til dåpen til Ola neste søndag, hvor hele Ødegård- og Malnesfamilien samles for igjen å varte opp familienes yngste medlemmer.

Her er et bilde av bordoppdekningen før gjestene kom:
Og her er alle de fine gavene stablet:
I dag, mandag, var 12 ukers dagen til Henrik. Han markerte dagen med å overraske i babygymmen ved å gripe og løfte sin flotte treleke fra Nina helt på egenhånd. Mamma Ragnhild kom fra kjøkkenet og fikk se veslegutten smilende med leka i høyre hånd opp mot munnen. Kamera måtte fram, og Henrik veiva leka opp og ned litt og slapp den og løftet den igjen så stolte mammaen fikk se!

Henrik var dessuten på vekta i dag, og vi fikk endelig også lov til å måle lengde på helsestasjonen. De magiske tallene var 6840 gram og 62,5 cm, så vekstkurven ser endelig ut til å flate litt ut - og det er bra! Vi kan godt tenke oss å ha baby litt lenger...

Video til Henrik:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar