tirsdag 6. april 2010

Hjemmepåske og turer til Hvervenbukta

Etter hyttetur var vi klare for å være hjemme og finne på ting sammen med venner noen dager, men Ole Kristian var uheldig å bli syk. Det ble derfor ikke så mye sosial aktivitet unntatt en tur innom Peppes for Ole Kristian langfredag, mens Ragnhild og Henrik var innom oldemor Aase på Ljan skjærtorsdag og påskeaften. Det ble tatt godt imot, og Henrik syntes det var stas.

Påskeaften vanket det påskeegg til Henrik og pappa Ole Kristian. Henrik var ikke sein om å finne ut at egget med det grønne båndet på var til ham, ettersom han ser ut til å være glad i alt som er grønt. Påskeaften etter besøk hos oldemor var dessuten Ragnhild og Henrik en tur rundt Hvervenbukta i kveldssola etter inspirasjon fra mormor Randi og Arne som var på stranda på Foten. Henrik syntes det var flott å få stå på en benk med ryggen mot havet og hilse på alle forbipasserende to- og firbeinte.

1. påskedag var vi på tur rundt Hvervenbukta sammen, hele den lille familien, og nøt solskinn og livet.

2. påskedag fikk vi besøk av Thamar, Roger og gutta (fetter Oliver og Håvard), som kom rett fra påskefjellet i Torpa. Det ble en veldig koselig formiddag/ettermiddag.

Tirsdagen 6. april var det duket for babysvømming etter noen ukers opphold pga reparasjon av bassenget, og denne gangen var det pappas tur å ta bilder av mamma og Henrik i vannet. Som alltid var svømminga en stor suksess, og et hyggelig gjøremål før pakking og opplading til vår første familieferietur til Nice natta/dagen etter.

Ragnhild og Henrik ved Hvervenbukta:
Henrik står på en benk ved Hvervenbukta og ser på alle som går forbi:
Henrik vil dele agurkbiten sin med Hercules:
To vannglade på babysvømming:
Den såpebobla vil jeg haaaaa!To kameratslige gjess ved Hvervenbukta:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar