mandag 26. april 2010

Trilletreff, besøk og overnatting

Mandag 19. april var Henrik og Ragnhild innom Ragnhilds venninne Silje og feiret bursdagen hennes en liten stund på formiddagen. Henrik var kjempefornøyd med å låne lekene til Iver, Juni og Mina. Etterpå var han med på trilletreff med mødre fra Babyverden-forumet på internett, og sov halve turen rundt Østensjøvannet i strålende solskinn. Han syntes det var veldig moro å få sitte på et piknik-bord etterpå og leke litt med de tre andre barna.

Tirsdagen utvida Henrik ordforrådet fra å kunne si "wawawa" til også å kunne si "gagaga". En stor milepæl for oss førstegangsforeldre, med andre ord. Henrik har også i det siste klart å gå langs/rundt stuebordet alene, bare ved å holde tak i bordkanten eller støtte seg på sofaen. Dette fikk han vise farmor og farfar som kom innom onsdag ettermiddag 21. april etter at Ragnhild og Henrik kom hjem fra en trilletur rundt Furuset og Høybråten.

Torsdag 22. april var vi hos Jonas, Gry og Per Helge på ettermiddagen, noe som også var svært trivelig. Gutta lekte masse, og Henrik fikk smake lasagne, som han tydeligvis likte godt.

Fredag 23. april var Ragnhild og Henrik på besøk hos Inger-Anne, William og alle kattene. Henrik var ganske overbevist om sitt eget kattetekke, selv om Ragnhild følte hun måtte følge nokså nøye med. Når vi hentet William i barnehagen fikk Henrik også unngjelde for sin strålende babysjarm, idet han ble mer eller mindre overfalt av et knippe barnehagebarn som ville kose og stryke på og klappe babyen. Henrik tok det med et noe forundret smil, og var glad til når han fikk vise at han kunne krabbe.

Lørdag sto Henrik alene uten å holde seg i noe i 4-5 sekunder mens pappa distraherte ham med sangen "Bake, bake kake". Idet Henrik slapp peisen for å "bake kake" med hendene ble han stående rak og rett en god stund før han fant ut at han måtte sette seg ned. Utpå dagen dro vi på gårdsbesøk på 4H-gården på Lindeberg, hvor Henrik fikk møte både hester, høner, ender, gjess, kuer, geiter, kaniner og ikke minst sauer, som Henrik hadde god kommunikasjon med. Han var tydelig begeistret for alle dyrene.

Saue-hviskeren Henrik tar en prat med sauene:


Søndag var vi i familiemiddag hos farmor og farfar på Finstadbru, hvor Henrik fikk overnatte til mandag. Dette ble hans andre overnatting alene uten mamma og pappa. I mellomtiden hadde mamma Ragnhild med Tiger'n på dyreklinikken mandag morgen, hvor han fikk trukket et par tenner som var vonde. Henrik fikk litt feber mens han var på overnattingsbesøk, trolig på grunn av tenner som er på vei, men dette fiksa farmor og tante Thamar med en Paracet. Litt slapp var han dog, men ikke mer enn at han ville leke med fetterne Håvard og Oliver til han skulle hjem.

Mandag kveld sto Henrik og hoppa i senga si om kvelden, mer energisk enn noen gang, til tross for litt feber fortsatt.

Henrik får skikkelig latterkick:


Henrik på Lindeberg-gården:
Hallooo:
Stort fokus på mat og alt annet som eventuelt kanskje er ment til å puttes i munnen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar