onsdag 31. mars 2010

Hyttetur til Torpa

Årets påsketur til Torpa ble litt pre-påske denne gangen, men ikke desto mindre koselig. Vi reiste oppover torsdag 25. mars, og fikk noen fine dager til tross for mindre flatterende vær (regnvær) og vrient føre.

Fredagen ble første pulktur, hvor vi var heldige og møtte løypemaskinen idet vi kom ned på myra, noe som resulterte i tur til litt ovenfor Slåtten til tross for vanskelig føre. Lørdagen var vi også en tur oppover med klister, mens søndagen ble spart til innedag med bare en liten tur ut på akebrett med Henrik for første gang idet farmor og farfar ankom hytta.

Henrik hadde noen fine dager sammen med farmor og farfar, og mamma og pappa fikk muligheten til å teste sine smørekunnskaper uten pulk et par dager mens Henrik fikk anledning til kose seg på hytta og på tur i den gamle vogna til Oliver og Håvard, sammen med farmor. Det ble som vanlig mye god mat på hytta for store og små.

Onsdag 31. mars var hjemreisedagen, og Henrik var tålmodig som alltid. Farmor og farfar ble igjen og holdt hytta varm og fin til neste pulje påskegjester ankom noen timer senere (Håvard, Oliver, Roger og Thamar). Henrik fikk prøvesitte sjåførplassen i bilen ved en bensinstasjon på vei hjem (bilde).

Video fra turen:


En video av Henrik som leker med en katteleke hjemme like før vi dro på hyttetur:

Farmor og Farfar med siste kosestund med Henrik før hjemreise:
Henrik fikk bade i dusjen, faktisk:
Hmm, skeptisk!
I treffende fengselspysj sikter Henrik seg inn på videokameraet på bordet, men Ragnhild strekker ut en hånd og forhindrer kameraets sikre død: Moro med mamma som tuller hele tiden:
Helt ok vær og føre på Synnfjell:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar