lørdag 16. januar 2010

"Alene" med mamma og helgebesøk


Torsdag 14. til lørdag 16. januar var Henrik "alene" med mamma Ragnhild for første gang to netter på rad mens pappa Ole Kristian var på Kiel-tur med gutta. Det ble to fine dager, med hyggelig besøk av mormor torsdag ettermiddag, og besøk av Siw og Aurora på fredagen. Det var morsomt å se hvordan Aurora har vokst og blitt "stor" hun også, og at hun er på god vei til å bli ei morsom jente med mange festlige uttrykk. Henrik var nok litt for frampå for henne foreløpig, men de to kan nok få mye moro av hverandre etterhvert som de vokser opp.


Fredag ettermiddag lå Henrik i vogga si i stua for å "sove", da han plutselig titta over kanten og begynte å le. Det var ikke lett å holde seg alvorlig i en sådan stund, og særlig ikke med de store, blide øynene som glimtet og lyste av glede idet han fikk kontakt. Det ble dermed litt borte-tittei lek, og etter dette har Henrik skjønt at det å snu seg i vogga og titte opp er noe av det morsomste han kan gjøre når han ligger der...

Lørdagen var vi på innflyttingsfest hos Bjørg, Morten og Tina i deres flotte, nyinnflytta kråkeslott, og der koste vi oss veldig med lystig lag og god mat. Henrik fikk et nytt gjensyn med sine omsorgsfulle og kjærlige fettere, samt tanter og onkler og besteforeldre på Ødegård-sida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar