lørdag 30. januar 2010

Snart sittende!

Siste uka har gått veldig fort! Nå begynner Henrik å utvikle seg mer og mer på kort tid synes vi, og han er veldig nære å både kunne begynne å krabbe, og å sette seg opp. De siste par dagene har han klart å sette seg opp på siden av hofta på egenhånd, og sitter slik og pusler med ting på gulvet. Han har stadig mer og mer interesse for ting rundt seg også, og vil gjerne ta på og smake på det meste. I dag fikk han dermed utforske hva kattemat (tørrfôr) var, ettersom han strakk seg etter skåla og viste at han svært gjerne ville se hva det var oppi. Det varte ikke så lenge før det ikke var så mye igjen oppi. Av en eller annen grunn ble ikke maten offer for prøvesmaking - han har kanskje fått vite av kattene at det ikke smaker all verden.

I går var Ragnhild og Ole Kristian i Solfrids 30-årslag, og det ble da anledning for farmor og farfar til å være sammen med Henrik litt alene (såkalt passe han). Han fikk grøt og koste seg stort med besøket, og oppførte seg eksemplarisk.

Torsdag 28. januar var for øvrig 10-års jubileumsdag for Ragnhild og Ole Kristian, og vi feiret dagen/kvelden hjemme sammen med gromgutten. Tenk at vi har delt en tredel av livet med hverandre. Det minner oss om hvor fort tida egentlig går.

Bilde av oss tatt like etter at vi ble sammen i 2000:
Et par skulende katter lurer på hvorfor de har fått konkurranse om maten sin:
Henrik was here.......
I krabbeposisjon, men det går stort sett bakover foreløpig:
Veldig morsomt å bli kilt i nakken av pappa:
Video fra 15. januar. Henrik er trøtt som bare det, men vil helst leke...


Video fra 15. januar når Siw og Franks datter Aurora var på besøk:


Her er også en liten video som er et par uker gammel:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar