tirsdag 16. mars 2010

8 måneder og Holmenkollsøndag


Henrik har nå rundet 8 måneder sist lørdag (13. mars), og på fredagen trillet vi innom helsestasjonen for å konstatere hans nøyaktige størrelse. Det var 9700 gram og 71,5 cm.

Lørdagen var pappa Ole Kristian på hockeykamp i Karlstad. Ragnhild og Henrik var alene hjemme hele dagen og tok 8 månedersmarkeringen med knusende ro, med bare et aktivt innfall som førte til Mariholtet på kvelden. Henrik sov lite den ettermiddagen, for det å titte rundt seg fra pulken har blitt veldig spennende, og med hjemkomst til grøtservering kl 19.30 var han ikke vanskelig å legge, og han sov veldig godt.

Søndagen bar det smått om senn opp i Kollen, hvor prøve-VM og sprint var ettermiddagens aktivitet. Vi kom fram i tide til finalene, og fikk følge løperne fra Gratishaugen sammen med en haug polakker og en del nordmenn som hadde med visse lydeffekter. Bjørgen og Gløersen vant begge to, så det ble full uttelling for oppmøtet. Henrik fikk grøt og var fornøyd med det.

På hjemturen, i køen på vei ned mot Midtstuen t-banestasjon, traff vi utrolig nok på Silje, Eilin, Juni og Mina, og i en av de mange ekstrabussene ned til byen møtte vi Else-Mette og Odd Marius. Snakk om sammentreff!

Mandagen var det strålende vær, og en ypperlig anledning for Ragnhild og Henrik til å komme ut på en skitur med pulk. Men på det delvis isete, delvis tørre og veldig harde føret, ble turen litt lenger i tid enn i avstand, og for første gang ble Henrik utålmodig i pulken. Når vi kikka under skiene midtveis på turen, skjønner vi hvorfor det glei "litt" dårlig (se bilde). Det ble desto hyggeligere å komme hjem omsider til grøt, gåbil, kos og en blid pappa. Dette skulle vise seg (ikke overraskende) å bli sesongens siste pulktur med utgangspunkt hjemmefra.

Henrik hadde ikke problemer med å sovne denne kvelden heller (bilde).



Fin utsikt til skistadion:

Nordmenn i Kollen med diverse lydeffekter (blant annet flyalarm):

Utsikt utover byen. Henrik fikk sitte i Manducaen på kollensøndagen:

Et par andre skulle hjem samtidig med oss fra Holmenkollen:

Henrik aka Coolio klar for pulktur mandag:

Fra pulken:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar