lørdag 6. mars 2010

Babysvømming med pappa og Henrik kan stå!

Mandag 1. mars kom vi hjem fra hyttetur på kvelden og fikk pakket ut. Pappa Ole Kristian hadde tatt ferie til og med tirsdagen, slik at han kunne være med på sin første babysvømming med Henrik. Det ga også anledning for at mamma Ragnhild kunne ta noen bilder av badenymfene, og det var åpenbart at de begge koste seg i vannet. Det ble også tatt noen bilder av Henriks badekompis Liam, som også er litt av en badeengel. De to gutta har funnet tonen, og er glade for å se hverandre hver tirsdag.

Resten av uka har gått fort, og igår, fredag, var mormor innom og ble med på nok en skitur med pulk inn til Mariholtet sammen med Ragnhild og Henrik. Henrik sov på veien oppover, men var våken det meste av turen hjem.

Etterpå koste han seg glugg ihjel hjemme med mormor og pappa før det ble leggetid, men selv da ble det brått veldig koselig. Idet mamma Ragnhild skulle inn på soverommet til Henrik og prøve å få han til å sovne, ble hun møtt av en stående gutt som gliste henrykt i sprinkelsenga. Dermed måtte pappa og mormor til med skrutrekker og senke sengebunnen til nederste nivå.

Etter hytteturen i vinterferien har nettene hatt litt tilbakegang med tanke på søvnmengde, ettersom Henrik fikk den uvane å stå opp for å få mat om natta (og nekte å sovne igjen) når han sov i samme rom som mamma og pappa. Det har nå dermed blitt behov for en ny nattavvenningsrunde, etter sterk anbefaling fra helsesøster. Så dette startet vi med kvelden før (dvs natt til fredag), og mamma Ragnhild var nokså sliten fredagskvelden. Henrik var heldigvis også det, for han sov ganske bra denne andre natten med avvenning, med unntak av 1,5 time som pappa fikk æren av å prøve å roe ham. Nå håper vi at nettene snart blir litt lettere igjen.

En annen artig sak vi har sett i det siste er at når Henrik ikke vil ha noe (særlig i matsammenheng) har han begynt å riste markant på hodet. Bestemt liten herremann.

Video fra Henriks dykking:

"Mammas lille handyman" lever opp til forventningene...
To blide karer i bassenget:
Som vanlig etter å ha funnet ut noe nytt, så skal det testes i enhver sammenheng:
Sjekk, jeg kan stå:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar