onsdag 24. mars 2010

Sognsvann , Tøyenbadet og 1. overnatting alene

Onsdag 17. mars var Henrik og Ragnhild på trilletur rundt Sognsvann sammen med Ragnhilds kollega Sasja og hennes datter Mathilde og hunden Munter. Det var en deilig og avslappende tur, og Henrik syntes det var spennende med en livlig hund.

Ettersom babysvømminga var avlyst denne uka og til etter påske, bestemte mamma Ragnhild seg for å reise på Tøyenbadet fredag 19. mars. Det ble aldeles ingen nedtur, selv om Henrik brukte litt tid på å finne seg til rette i et litt uvant basseng. Men til tross for at han var litt trøtt og sulten ble han etterhvert kjent med andre som badet og dermed kjempeivrig, og vi var i vannet i en time. Han sovnet tvert under amming i garderoben etterpå.

Lørdag 20. mars var Henrik med til farmor og farfar sammen med pappa mens mamma var med på overraskelsesbursdag hos Nina. Ettersom det skulle være bursdagsfeiring for farmor og farfar på Finstadbru dagen etter, fikk Henrik sin første overnatting alene hjemmefra denne natten. Det gikk kjempefint, og både besteforeldre, foreldre og gromgutten selv var kjempefornøyde. Farfar Terje kommenterte etter oppholdet at nå så det ut som tenner var på vei i overkjeven, etterom han var veldig hvit i gommen og klødde mye i munnen. Det ble en morsom familiebursdag dagen etter også, med mye liv og røre som det vanligvis er i familieselskaper på Finstadbru.

Mandagen ble en rolig innedag, og Henrik fant ut av å klatre oppi lekekassa si - men ikke å komme ut av den igjen, til hans irritasjon. Som en hvilken som helst annen Ødegård benyttet mamma Ragnhild muligheten til å finne kamera og ta et bilde av den fortvilte gutten.

Tirsdag 23. mars var Henrik og Ragnhild innom Ekeberg Dyreklinikk en tur sammen med Sasja og Mathilde og hilste på kolleger og dyr. Det ble også tid til en liten tur på Ekebergsletta etterpå, om enn i litt slitsomt føre, ettersom det fortsatt lå noe snø og vanndammer rundt på veiene.

Onsdag 24. mars viste det seg at farfar Terje hadde hatt rett i sin uttalelse om tenner, for denne dagen begynte de første 2 tenner å vise seg i overkjeven til Henrik, etter en litt urolig natt. Det var høyre fortann og tannen ved siden av. Henrik var likevel ikke i noe dårligere humør enn vanlig.

Video fra 12. mars, Henrik leker inne og ute:


Video fra 13. mars når Henrik tester gå-/hoppesele:


Video fra 18. mars. Henrik leker med den nye ballen som han har fått av mormor:


Video av Henrik og Ola i bursdagslaget på Finstadbru 21. mars:


Fetter Ola var i strålende humør på bursdagsfeiringa på Finstadbru 21. mars:

Like før Henrik gikk seg fast oppi lekekassa var humøret nokså bra:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar