tirsdag 9. mars 2010

Uteliv i sola og katteluke

Søndag var vi i Aurskog og hadde med Henrik på sitt livs første Balterudrenn! Han var ikke dårligere enn at han gjerne ville være med lengste runden på 14 km i pulken i finværet, til mammas og pappas glede. Etterpå vanket det grillings i skogen på Fjuk, hvor bålet alt var grillklart og turkameratene satt linet opp rundt bålet da vi kom hesblesende fram. Både Jonas og Katrine med respektive foreldre, samt Stine, Øyvind og Jan Tore var med. Henrik koste seg stort, og tok ingen notis av å bli dratt i en heller skråstilt pulk opp og ned til bålplassen. Han har derimot fått sansen for å sitte oppe både i pulk og vogn i det siste, og smiler når han får se oss tydelig og titte rundt seg mens vi går.

Mandag fikk Henrik lov å krabbe rundt på snøen utenfor huset for første gang i solskinnet, og det gjorde ikke noe å få ligge på parkeringsplassen foran garasjen å titte rundt seg mens Ragnhild måket litt snø foran garasjen og Silke sirklet rundt. Flere naboer kom for å hilse på, og som alltid smilte Henrik som en sol når det kom et fjes forbi som snakket til ham. Riktignok vurderer han situasjonen litt først og det tar litt lenger tid før smilet kommer nå enn før, men det sitter ikke langt inne.

Katteluka har også blitt oppdaget i det siste, og antakelig er interessen vekket etter at det har blitt mildere ute og kattene er litt ivrigere på å bruke den. Spørs om ikke Henrik lærer ett og annet triks av våre firbente familiemedlemmer etterhvert...

Video av Henrik som leker med katteluka og viser hvordan han kan reise seg opp:


Video av Henrik som syns risting av sennep- og ketchupflaske er utrolig gøy:

Dress å vokse i, men jeg klarer meg bra likevel:
Hvor ble nå den katten av daaa? Den var jo her nettopp!
"Krist Ole vil helt sikkert dra deg opp bakken og kjøre rattkjelke med deg, Jonas. Bare spør han!" - Sitat pappa Per Helge 3 minutter før dette bildet ble tatt... Ser ut som det var verdt det på smilet til Jonas :)
Katrine stråler som en sol, som vanlig, i dagens desidert beste valg av doning som passet utmerket til traktorsporene:
Tekniske problemer med pulk i traktorspor. Bildet taler vel for seg selv:
Ny bæremetode:
Oliver og Håvard ved siden av Henrik i pulken på Balterudrennet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar