onsdag 30. september 2009

Aktive dager og solskinn

Ukene og dagene går unna... Henrik var 11 uker på mandag.

Torsdag sist uke var Henrik og Ragnhild sammen med Stine (kollega) på besøk med middag hos Rocky og Randi Aass på Holmlia. Rocky (Golden Retriever) er "stamkunde" på PetVett Ekeberg, og har bestandig vært omtenksom og snill med sine dyrepleiere - og Henrik har siden fødselen også fått samme omtanke av Rocky og Randi. Det var en koselig kveld! Torsdag kveld ble også ny vaskemaskin kjøpt på tilbud og installert hjemme, siden den gamle Zanussi'n tilsynelatende har sunget på siste verset den siste tiden. Ettersom vaskebehovet har økt et par hakk i husholdningen siden Henrik kom til verden, var vi veldig glade for å slippe å bli vaskemaskinfri.

Ut med den gamle bråkemaskinen:
Inn med den nye flotte Miele'n:
Fredag var det høstfest hos Silje og Dag, noe som også var veldig hyggelig. Henrik var med og koste seg blant folk, men hadde litt vanskeligheter med å sovne på kvelden, så det ble ikke så sent.

Helga gikk med til hyttetur til Foten sammen med mormor Randi, Arne og onkel Asbjørn. Ole Kristian var på golf og fotballfest i Aurskog mens Henrik og Ragnhild lot seg varte opp av mormor. Henrik var nok sliten, for lørdagen sov han omtrent hele dagen, og våknet bare til 4 måltider gjennom døgnet. Søndag var derimot alt normalt igjen. Det var en avslappende helg! På bildet til venstre sitter Henrik på fanget til onkel Asbjørn og leser A-magasinet. Synd det ikke er video, for han satt og bablet i vei som om han leste høyt.

Mandag ble rolig hjemmedag med trilletur for Henrik og Ragnhild til Lindeberg i fint vær.

Tirsdag var Henrik og Ragnhild på tur sammen med farmor Anne-Marit til Mariholtet i strålende solskinn. Det ble bolle på Mariholtet, og Henrik koste seg sammen med farmor. På kvelden var det tid for besøk hos oldemor Aase, hvor også grandtante Kirsti var på besøk. Det ble en veldig koselig visitt, men Henrik var nok passe sliten på bilturen hjem, så det ble godt å få noen ekstra måltider hjemme på kvelden.

I dag, onsdag, har Gunn Marit (fra Babyverden-forumet) og Kjell Magne med Vetle vært på besøk. Henrik og Vetle fant tonen foran akvariet i lekegrinda/babygymmen mens de voksne spiste pizza, og Ole Kristian fikk tatt masse fine bilder av Vetle i sitt "loftsstudio".

Her er et bilde av søte Vetle:
I tillegg til sosiale begivenheter siste uke har vi også gjort litt forberedelser til navnefesten for Henrik til søndag. Beplantning med ericaer ute har det blitt, fredag ble det hekkestuss, og i kveld har stroganoff til 17 personer blitt tilberedt og fryst ned. I tillegg har enkelte vaskeøvelser blitt gjentatt mer og mer i det siste. Et par kaker skal også bakes. Men de siste forberedelsene får vi hjelp til av snille frivillige (mormor og farmor), så det meste burde være greit til den store dagen på søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar