mandag 21. september 2009

Henrik 10 uker

I dag er Henrik 10 uker gammel og han veier nå 6660 gram. Stor gutt! Ragnhild og Henrik feiret dagen med en god tur fra Haugerud og hjem gjennom marka. Det tok litt tid men var en nytelse i finværet. Det ble ammestopp på Sarabråten i strålende sol og stiv kuling (?). Det ble anledning til å knipse et par flotte høstbilder på veien også. På kvelden i dag har Solfrid vært på besøk, og hun hadde med to superflotte hånddukker i gave til Henrik som fanget hans fulle oppmerksomhet i lang tid. Ikke tvil om at vi kommer til å få mye moro med dem fremover.

Siste uken har vi vært og besøkt Gry, Per Helge og Jonas (og Doffen selvsagt), og det har blitt trilletur på Finstadbru.

I tillegg har Ragnhild fått prøvd seg på hesteryggen for første gang siden fødselen - eller egentlig siden før bryllupet 14. februar - og det var litt av en prøvelse. Det var Propan, hesten til kollega Linda, som fikk det "ærefulle oppdrag" å prøve å manøvrere rundt på banen med en meget utrenet rytter på ryggen, noe som ikke gikk sånn all verden, ettersom rytteren stort sett bare har ridd på tur siste 15 årene. Men moro var det!

I går, søndag, var det bursdagfeiring hos fetter Oliver som blir 7 år 24. september. Henrik som er så glad i folk trivdes godt i barnebursdag med mange tilstede, men best av alt var når Oliver snakket med han og klappet han på kinnet. Det var nesten litt sårt når kameratene fikk han med på lek igjen og Henrik så med lange øyne etter sin eldste fetter.

Video fra Olivers 7-års-feiring:



Video fra Ole Kristians bursdagsfeiring:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar