fredag 11. september 2009

Et blogginnlegg om bæsj...

Ingen småbarnsforeldre kvalifiserer vel til tittelen uten et aldri så lite utspill om avkommets fordøyelsesprodukter...

Etter at det hadde gått 7 dager i dag siden siste avføring og Henrik har vært litt ekstra urolig i det siste, ga vi Henrik i kveld litt avkok av svisker (dvs ca en teskje av det silte vannet etter å ha kokt svisker) . Og gjett om det var effektivt! Først kom en anstendig liten ladning, og jeg (Ragnhild) måtte rope på Ole Kristian "kom og se!!" - og han var over seg av begeistring, hehe! Som han sa: "Det er vel bare småbarnsforeldre som kan glede seg så mye over bæsj." Lykkelig gikk jeg etter en grundig håndvask tilbake til kakebakingen (jeg lagde ironisk nok dobbel dose glasur til brownieskaka som skal serveres i familiebursdag for Ole Kristian på søndag), og Ole Kristian fikk ha Henrik med seg på sofaen.

Så gikk det ca 10 minutter før jeg hørte fra stua "tror vi må skifte igjen", og da vi sjekka på stellebordet hadde Henrik bæsj til over navlen så det tøyt ut av bleia foran! Han hadde sittet/ligget rett på magen til Ole Kristian, med ryggen sin oppover brystet hans, men likevel hadde han klart å fylle bleia hele veien rundt.

Vi måtte ha hele ungen en grundig runde i vaskekummen gitt, men som den hardbarka Ødegården han er måtte Ole Kristian hente videokameraet først. Det er godt ingen av oss er av typen som brekker seg ved synet av bæsj.

Det skal legges til at guttungen sovnet som en stein etterpå.

Her er video fra den høyst minnerike begivenheten:



Her er et klipp fra dagen før også.


1 kommentar: