onsdag 23. september 2009

Hemmelig venn pakke fra Babyverden

I dag har Henrik og Ragnhild vært ute i solskinnet og varmen hjemme og kost oss. Først var vi en liten tur på feltet i borettslaget sammen med Tiger'n, så Henrik fikk sovne. Deretter klippet Ragnhild hekk og raket litt mens Henrik sov ute i vogna, før det ble tid for litt lek på et pledd på gresset og kos og smil og en god latter. Hercules var selvsagt også med. Det ble tid til litt mer hekkestuss før en litt sen lunsj. Etter lunsj til oss begge ruslet vi på butikken med Silke som turkompanjong deler av veien, og når vi kom hjem fant vi pakke i posten! Pakken var fra vår hemmelige venn på Babyverden juli'09-forumet, og inneholdt nyydelige klær og et superflott og forseggjort kort. Vi ble selvsagt veldig glade for gaven, se bilde. (Opplegget er at alle som meldte seg på fikk utdelt en hemmelig venn man skulle kjøpe gave til for 200 kr etter ønskeliste, så alle mottar og sender en hemmelig venn pakke.)

På kvelden i dag har vi hatt koselig restekakelags-besøk av Tibor og Inger-Anne med sønnen William Elias, og av Trond og Linn. I tillegg kom mormor Randi innom en tur og hilste på gullet, og overleverte en pose med massevis av supre babyleker fra Ragnhilds kusine, Hege, og en kjempeflott gave til Henrik fra Ragnhilds tante Unni og onkel Halvor. Det har med andre ord vært en utrolig koselig dag med mange ulike innslag, så vi skal nok sove veldig godt i natt - store som små!

1 kommentar:

  1. Så fin bloggen deres er! Flinke dere er til å oppdatere!
    Tusen takk for en hyggelig kveld på onsdag, det er alltid koselig når vi kommer sammen med dere.
    Og William har fåt helt dilla på babyer etter møtet med Henrik, nå lager han koselyder når han ser bildet av Henrik, og skal klemme på alle babyer han ser :-)

    Klem fra Inger-Anne

    SvarSlett