søndag 9. august 2009

Hyttetur til Foten





Lørdag 8. august hadde vi planlagt å reise på dagstur til hytta til Randi på Foten, ved Fredrikstad. Henrik sov veldig ustabilt natt til lørdagen så det ble veldig lite søvn på Ragnhild, så det virket som et litt vanskelig prosjekt å komme seg avgårde. Men rundt klokka 13 hadde vi pakket med oss det vi trengte og reiste. Henrik pleier å like seg i bilsetet, men akkurat denne dagen var han ikke så medgjørlig som vanlig, så det ble litt grin. Ved Moss måtte vi ta en pause for å amme og skifte på han.

Rundt klokka 15 var vi framme på hytta, og mens Ragnhild var nødt til å hente igjen noe av den tapte nattsøvnen gikk Randi, Arne, Henrik og jeg (Ole Kristian) ned til moloen ved båtene. Randi og Arne skulle bade, mens Henrik og jeg fant oss et sted i skyggen og bare nøt utsikten og det fine været. Tilbake til hytta fikk mormor Randi den ærefulle jobben med å trille vogna.

Tilbake på hytta, ble alt gjort klar til middag sammen med Ragnhilds tanter og onkler - Arnny & Tore og Unni & Halvor. Unni og Halvor lagde utsøkt middag på en for anledningen nyinnkjøpt Weber kulegrill (99,- på Elkjøp Storo). Samtidig med at middagen ble servert startet Henrik på en lengre blund enn på lenge, og sov helt fra klokka 20 til 24, og det til tross for at det var allsang og gitarspill like ved etter middagen også. Halvor imponerte stort med gitar-akkompagnementet sitt, hvor den ene visa etter den andre satt som støpt. Et lite klipp fra dette er på video under.

Ettersom det ble såpass sent uansett, så bestemte vi oss for å overnatte på hytta før vi på søndag skulle reise og hilse på Henriks oldemor og morfar på Ljan.

Under er video fra dagen. Spesielt god stemning med allsang av The Beatles' "Help".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar