torsdag 6. august 2009

Trilleturer ved Nøklevann og Akerselva



Torsdag 6. august var vi på trilletur rundt Nøklevann sammen med Kesia og Amelie (bilde til høyre under). Vi startet ved Østmarksætra og gikk mot Sarabråten først (bilde til venstre). Der ble det en liten pause, før vi gikk videre mot Rustadsaga. Like før Rustadsaga stoppet vi og grilla og spiste litt ved Kattisa. Amelie fikk også badet litt.

Så bar det videre ned til Rustadsaga og videre tilbake til Østmarksætra. En veldig fin tur i flott sommervær. Med ammepauser og matpauser tok det sin tid. Vi startet fra Østmarksætra ca. 12 og var tilbake ca. 17.30.

Fredag 7. august dro vi alene på trilletur langs Akerselva. Vi startet 13.15 fra Frysja like ved Teknisk Museum/Maridalsvannet og gikk nedover langs elva i strålende vær. Når vi kom til Sandaker var det på tide med bleieskift i friluft (bilde under). Etter en del småstopp for fotografering bestemte oss for at vi skulle finne nærmeste trikk tilbake til Kjelsås/Frysja når klokka var rundt 15. Nok en kjempefin dag med Henrik som ser ut til å trives bra i vogna på tur.

Flere bilder fra begge turene finnes på vårt fotoalbum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar