lørdag 15. august 2009

Siste uke - Henrik 1 måned gammel

På 4-ukers-dagen (mandag 10. august) var vi innom helsestasjonen og veide han. Vekta viste 5040 gram, dvs 1210 gram mer enn når han ble født. Det var helsesøster godt fornøyd med, og det ble bemerket at de syns han var god og rund. Det er vel et slags kompliment når man er i Henriks aldersgruppe.

Tirsdag 12. august var Henrik nok en gang på Finstadbru og fikk hilse på sine to eldste fettere, Håvard (3) og Oliver (7 - i september). De var like henrykte som tidligere og stod som tente lys og så på lille fetter Henrik i vogna. De var veldig tydelige på at han nok fremdeles var litt for liten til at de kunne leke med han.

13. august var Henrik 1 måned gammel. En måned vi syns har gått usedvanlig raskt unna. Vi har gjort utrolig mye og Henrik har allerede vært med på mye rart. Hyttetur til Foten, diverse turer til Finstadbru og en rekke trilleturer i skog og mark. Vi kan vel ikke si at vi har latt det å ha barn være til hinder for spesielt mye til nå, selv om det man prioriterer forandres noe.

Samme dag var vi en tur innom Liv, en veldig hyggelig dame som tok vare på en katt som vi hadde hatt et halvt års tid for å omplassere. Katten het Pantera og hun fikk 6 flotte kattunger mens hun var hos oss. Mange av våre bekjente har kattunger etter henne. Tina, Bjørg og Morten sin katt, Eragon, er sønn av Pantera. Tilbake til hovedpersonen, Liv. Hun er verdens hyggeligste dame og fortjente en oppmerksomhet siden hun nettopp har fylt 60 år. Så vi tok med oss et innrammet bilde av Pantera til henne. I tillegg fikk hun hilse på Henrik. Pantera har for øvrig verdens beste utsikt over Ellingsrudflaten fra sin balkongplass.

Fredag 15. august
ble en merkelig dag. Den startet med at et av vinduene våre i 2. etasje rett og slett løsnet og falt ut midt på natta når vi skulle lukke det igjen. Henrik hadde de siste par dagene vært nokså krevende, så det var litt tiltak å starte fredagen med å få tak i noen som kunne fikse et nytt vindu. Heldigvis har jeg (Ole Kristian) fremdeles fri på mandag, torsdag og fredag, så det ordnet seg egentlig nokså greit. Spesielt greit er det å ha en bror (Tom) som har utallige kontakter når det gjelder håndverkere. Utpå dagen tok vi en trilletur opp på butikken og hjem igjen. På kvelden dro jeg (Ole Kristian) til Per Helge på Aurskog for å spille poker, men påveien måtte jeg jo ta turen innom fetter Ola, Marianne og Tom. Marianne feiret sin bursdag samme dag, så jeg fikk både levert gave og sneket meg til noen bilder av Ola selv om det var bursdagsbesøk tilstede.

Som vanlig finnes flere bilder i vårt fotoalbum, og det meste er linket direkte fra hendelsene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar