tirsdag 4. august 2009

Økedager, trilleturer og besøk

Tida går fort og det har skjedd mye på en uke. Vi har fremdeles ofte besøk, noe som er veldig hyggelig. Vi talte over alle besøkende siden Henrik ble født i kveld og kom fram til at vi på 3 uker har hatt besøk hjemme og på sykehuset av hele 55 personer, og hvis vi teller med de vi har reist bort til er vi oppe i 75. Så det er kanskje ikke så rart at vi med litt for lite søvn (spesielt Ragnhild) og et ønske om å gjøre det vi ønsker føler at det har vært hektiske uker. Alle besøkende har jo også hatt med utrolig fine gaver, så gavelista er om mulig dobbelt så lang som gjestelista.

Denne uka har Henrik vært litt ustabil når det gjelder både spising og soving. Han har vel kommet til første runde at det som kalles økedager har vi kommet fram til etter litt research. Men i natt sov han for første gang på flere dager hele 5 timer i strekk, og i ettermiddag og kveld har han vært snill med sine halvslitne foreldre.

Kattene har begynt å tilpasse seg den nye hverdagen, men syns nok de får for lite kos og oppmerksomhet. Spesielt når Ragnhild ammer så passer de på å møte opp for å få litt kos. Et lite eksempel er videoen under av Silke som ligger ved siden av Henrik på ammeputa.

Vi har også omsider klart å komme oss litt mer ut av døra, og for en drøy uke siden ble det første tur til Mariholtet med Henrik i vogna. Det er ca. 5 km en vei, og det tok jo sin tid med innlagte ammepauser underveis. Men været var strålende, så det ble en veldig fin tur.

Det har hopet seg litt opp med videoer nå, så her kommer det noen klipp fra den siste uka.

Video fra vi besøkte Ola (3 dager gammel) på sykehuset:



Silke vil også ha oppmerksomhet:



Trilletur til Mariholtet:



En vanlig trilletur rundt i nærområdet:



Pappa ble utstyrt med forhåndspumpet morsmelk sånn at Ragnhild endelig kunne benytte morgengaven hun fikk til bryllupet - en flytur i et gammelt åpent fly, inkludert litt akrobatikk underveis også:



For de som eventuelt er interessert i andre videoer vi har lagt ut så er det bare å gå til www.youtube.com/olekro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar